De fiets
Als je een fijne fiets hebt is een fietsvakantie op je eigen fiets natuurlijk het aller prettigst. Uiteraard is dit geen probleem en alle fietsreizen-hotels hebben veilige overdekte stallingen voor uw fiets.

Een fietshuren via fietsreizen kan natuurlijk ook. Wij bieden u een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande fietsen, waarin zo goed als alles mogelijk is;

Kinderfiets (7 versnellingen)
Hybride fiets (24 versnellingen)
Racefiets Merckx
Tandem (24 versnellingen)
E-Bike (10 versnellingen)
Funtrailer
Kidkar
Fietsstoel
Helm
Fietstas

Bij het boeken van uw fietsvakantie vragen wij naar uw lengte zodat we er zeker van zijn dat u de best passende fiets krijgt

De routes
Onze fietsroutes zijn door professionals in elkaar gezet, veelal maken we gebruik van zogenaamde knooppunten en houden u tijdens de route zoveel mogelijk op de hoogte van bezienswaardigheden, attracties en lunchmogelijkheden. De afstanden zijn overzichtelijk en vaak zijn er dagelijks keuzes voor korte en lange routes. De routes zijn te volgen via een speciale route-app of gewoon via een route beschrijving.

Bagagevervoer
Om uw reis zo comfortabel mogelijk te houden is er, wanneer u van hotel naar hotel fietst altijd bagage vervoer. Na het ontbijt (ca.10uur) wordt uw bagage door een professionele bagage-koerier opgehaald en voor 16.00 op uw volgende bestemming afgeleverd.
Fietsreizen zorgt voor de labels.

Op maat
Fietsvakanties is een vak apart en iedere fietsreiziger is anders. De recreatieve-, de sportieve-, of de avontuurlijke fietstoerist, allemaal hebben ze zo hun wensen waarbij de ligging van hotels, infrastructuur en culturele bezienswaardigheden een wisselend belangrijke rol spelen. Maar ook de routes, routebeschrijvingen en navigatiesystemen worden steeds geavanceerder, net als de mogelijkheden in fietsverhuur en fietstransport. Fietsreizen is specialist en heeft vaak het antwoord al voordat de vraag er is. Samen met u wordt het samenstellen van een fietsvakantie een beleving op zich.